Udstyr til den runde fødselsdag

Er der rund fødselsdag og har du brug for borde og stole i Århus? Eller skal holde festen udendørs og har brug for teltudlejning i København? Så finder du udstyret på nettet. 

Til enhver god fest tilhører der noget fast inventar. Borde, stole, musik og lys. Disse ting falder i Must-Have kategorien. Men det er de færreste der ligger inde med alt der hører til en god fest. Heldigvis kan disse ting lejes til fornuftige priser.

Lyd

Et musikanlæg hører til når du skal feste. En fest uden musik er som en sommer uden sol. Det går bare ikke.
Alt efter hvor stort dit lokale er, og hvor mange mennesker kommer til festen, skal du bruge et anlæg af en bestemt størrelse. Find ud af hvor mange der kommer, og hvordan lokalet er og find så det rigtige anlæg. Det skal man bare have med.

Lys

Skal der danses og festet igennem, så er lys også en god ting at have med. Lidt forskellige farver og størrelser kan hurtigt gøre festen mere livlig. Selvfølgelig skal der tages hensyn til nogle ting før man bestiller lys. Hvem kommer og hvilken type fest er. Er det en forholdsvis stille og rolig fødselsdagsfest skal man måske ikke gå helt amok med lyste. Er det derimod en fest af vildere natur kan der simpelten ikke være lys nok. Blink, farver og alt hvad man kan finde på. Jo vildere, jo bedre. Få et tilbud fra Udlejningspris.dk ved at forklare festens størrelse og hvor meget lys du kunne tænke dig.

Inventar

Folk gider ikke sidde på gulvet, så borde og stole er også vigtige. Mellem dansene kan det være rart at kunne sætte sig ned og hvile benene. Er der også mad til festen, skal man også kunne sidde ned og spise. Antal af borde og stole er rimelig nemt at beregne hvis man ved hvor mange gæster kommer. Der er dog ikke altid man er sikker på hvor mange gæster man skal regne med. En tommelfingerregel er at man skal have nok. Så bestil hellere for mange end for få. Det kan hurtigt gå ud over festens stemning hvis der mangler bord- eller siddeplads. Det er derimod ikke så farligt hvis der er for mange, for man kan altid stille dem til side eller pakke dem ned igen.
Husk altid at stille borde og stole således at der er god plads til et dansegulv.