Smutvej til forkælelse som pensionist

Pensionister har ofte svært ved at låne penge. Og når de kan, er det ofte med renter og andre omkostninger. Nu kan ældre låne penge uden omkostninger og på den måde få lidt luft i økonomien hvis den strammer. 

Lånpengesmart.dk tilbyder små lån uden omkostninger. Er der en regning der skal betales, eller en gave til et barnebarn der skal købes, men pengene er der først sidst på måneden. Så kan man låne op til 6000 kroner uden omkostninger. Det er rentefrit i 30 dage, og kan bruges på det man har lyst til.

Forkæl dig selv eller en af dine kære med et lån

Mange pensionister har børnebørn. Og dem kan man altid lide at forkæle. Det kan være en tur i Tivoli eller iPad. Men tingene koster, og man har ikke altid penge her og nu. Det kan være svært at forklare for børn at de ikke kan få den iPad lige nu, fordi der først er penge til det om 2 uger. Her kan et lille lån fra Lånpengesmart hjælpe. Du behøves først at betale om 30 dage.

Har man ikke børnebørn, er der mere plads til at forkæle sig selv. Måske kolonihavehuset trænger til nye havestole. Det kan man nu få råd til med det samme med et lille omkostningsfrit lån fra Lånpengesmart . Det er jo ikke fordi at havemøbler koster al verden, men nogle gange er der bare ikke plads i økonomien lige nu. Det er der nu.

Den udskudte rejse

Det kan være du i flere år har villet rejse sydpå, eller besøge familien der bor langt væk. Men pengene har bare ikke været der. Igen kan Lånpengesmart  hjælpe dig. En uge sammen med sine kære, eller alene, i smukke omgivelser og dejligt vejr, kan være lige det man trænger til om vinteren. Sommeren i Danmark er dejlig, og her bruger mange ældre deres tid i sommerhus, kolonihavehus eller på terrassen.

Krav og regler

Der gælder nogle regler hvis man skal låne fra Lånpengesmart . Man skal være fyldt 20 år, være Dansk statsborger og have NemID. Man må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
Første gang man låner kan beløbet være op til 4000 kroner. Dette maksimum beløb stiger med 1000 kroner når man har indfriet sit første lån til tiden. Dog stiger det aldrig højere end til 6000 kroner. Lån fra Lånpengesmart er også mest beregnet som billige korte små lån.
Det er hurtigt at søge om  lån og foregår på nettet. Ingen underskrift eller papirer. Du får svar ingenfor nogle minutter, og har pengene senest to dage efter ansøgning.