Plej dig selv og din bil

Det er vigtigt at pleje sin hud og forkæle sig selv i ny og næ. Det er også vigtigt at pusle om- og pleje bilen. Hvis man ikke plejer sin bil, så holder den simpelthen også kortere tid. Sådan er det også med vores krop. Kroppen og bilen har derfor mange ting tilfælles.

Når man kommer op i årene begynder man at tænke på pleje af sin bil. Det er der god grund til at gøre. Undervognsbehandling, lak, dæk, bremser osv. er alle vigtige ting at holde ved lige hvis bilen skal holde længst muligt – ligesom dig selv.

Få din bil til at holde mange år endnu

Det er surt hvis bilen stiller træskoene før tid, hvis du kunne have undgået det. I de fleste tilfælde bliver biler skrottet fordi de ikke er vedligeholdt godt nok. Når man skal vedligeholde sin bil er en af de vigtigste ting at få gjort professionelt, behandling af undervognen. Undervognen er et af de mest udsatte områder på en bil, da der sprøjter snavs op på den fra vejene. Når man bor i Danmark, er det især vigtigt at være opmærksom på dette. Den danske vinter er hård ved køretøjerne da det både sner og regner, men det også ofte sker at vejene er saltede. Vejsalt ridser og skader undervognen, og hvis den ikke er ordentligt beskyttet er den så godt som helt ødelagt inden vinteren er omme.

Det er aller mest vigtigt at få undervogns behandlet bilen når den er ny, men hvis det glippede er det aldrig for sent at få det gjort. Der findes mange værksteder som er specialiseret i undervognsbehandling, hvor det rådes til at vælge et af disse. Man vil selvfølgelig ikke rejse for langt for en undervognbehandling. Hvis man bor på Fyn kan man f.eks. benytte Fyns Undervognscenter.

Kroppen og bilen er meget ens

Har du nogensinde tænkt over hvor mange ting kroppen og bilen har tilfælles? Man lærer begge to bedre at kende med tiden. Jo bedre man plejer sin krop jo længere holder den – det samme gælder for bilen. Begge ældes og der vil komme et tidspunkt hvor man enten må bruge mange penge på at gøre den kunstigt pæn igen, eller indse at det er tid til at sige farvel. Ens for dem begge to, er også at de får mere personlighed og charme med tiden. Ridser og ar fortæller en historie, og gør bilen og kroppen til noget helt unikt og specielt