Hvorfor det er vigtigt at have en kopimaskine på kontoret.

shutterstock_174728567

Hvordan kan en kopimaskine hjælpe på kontoret?

En Kopimaskine er en hjælp til virksomheder i hverdagen og er en måde hvorpå de kan gøre deres arbejde hurtigere og mere effektivt

www.kopimaskinepriser.dk kan I få flere informationer om kopimaskiner, samt indhente tilbud på relevante kopimaskiner, som opfylder jeres behov.

Med en kopimaskine kan I nemt få kopieret vigtige dokumenter, dette kan enten være dokumenter som I skal bruge internt i virksomheden eller til at sende ud til kunder og partnere. Her er det også muligt at få papir i forskellig kvalitet, så I kan tilpasse det alt efter behov.

Hvordan finder I den rigtige kopimaskine?

Der er nogle overordnet ting som man skal overveje når man skal finde en kopimaskine.

Det første man skal er at overveje, hvilken kapacitet man har brug for. Her skal man udregne hvad ens månedlige kapacitet er – det gør man ved at vurdere hvor mange sider man printer om måneden.

Hernæst skal man også vurdere hvilke størrelser papir man ønsker. Alle kopimaskiner udskriver i A4 størrelse, men ønsker man også andre papirstørrelser, skal man overveje dette når man finder en kopimaskine, dette kan fx være papir i A3 eller i A5.

Herudover er det også vigtigt at der bliver taget stilling til hvilken udskrivningshastighed man gerne vil have. Dette vil sige hvor mange sider kopimaskinen kan udskrive pr. minut. Dette er en fordel, hvis I skal udskrive mange sider af gangen.

Hvilke ekstra funktioner vil I gerne have?

Der er i dag efterhånden mange kopimaskiner, som har indbygget trådløs internet. Dette er en fordel, da den kan være forbundet direkte med computeren og dermed har man også mulighed for at udskrive direkte fra ens egen plads.

Herudover kan man også, hvis man har et hukommelseskort i kopimaskinen, gemme sine kopieret dokumenter direkte på kopimaskinen. På den måde kan man nemt deles om dokumenterne og man behøver dermed ikke at gemme de fysiske papir.

I dag findes der også det der hedder multifunktionsprintere/maskiner, også kendt som alt-i-en printer. En multifunktionsprinter har flere funktioner for udover at kopiere kan den nemlig også udskrive, scanne og faxe. På den måde kan få en kopimaskine som passer ind til den travle hverdag i en virksomhed.

Er I interesseret i en kopimaskine eller i en multifunktionsprinter kan I med fordel gå ind på Kopimaskinepriser og anmode om tilbud på en relevant kopimaskine. Her får I op til fire tilbud, hvor I derfra kan vælge det som passer til jer bedst.