Gratis konsultation og coaching for organisationer

Bliv klogere på jer selv og hinanden.

Er du leder for et team af ansatte på op til 25, og har du lyst til at blive klogere på jeres samarbejde, håndtering af forandring eller noget helt tredje, så tilbyder DISPUK  jer en enestående mulighed. Helt gratis kan I nemlig få en fælles konsultation, hvor I har mulighed for helt selv at vælge de emner, I vil stille skarpt på.

Hvem er vi?

DISPUK er forkortelsen for Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning og Konsultation. Hos DISPUK interesserer man sig for de mangfoldige, og ofte komplicerede relationer, som vi indgår i med andre mennesker. Der fokuseres på de forskellige forventninger, håb og værdier, som vi mennesker har i forhold til os selv, men også i forhold til hinanden, og altså de mennesker vi eksempelvis rent arbejdsmæssigt er i relation med. DISPUK arbejder derfor indenfor kerneområderne coaching, konsultation og kommunikation, med et centralt fokus på narrativer. Det narrative perspektiv har fokus på os som mennesker, og hvordan vi skaber os selv og andre gennem de historier vi fortæller. Indenfor narratologien er historier nemlig identitetsskabende.

Derfor anbefaler vi en organisationskonsultation

Især emner som fusioner og lederskift kan være svære at håndtere for både ansatte og ledere, fordi det som oftest medfører store forandringer. I et sådant tilfælde ville en organisationskonsultation derfor være ideel, da det  i høj grad er essentielt af få afstemt forventninger og lignende.

Det kan dog også være langt mindre komplekse, og helt almindelige hverdags problemstillinger, der spænder ben for samarbejdet i ens afdeling. Ikke desto mindre er DISPUK´s konsulenter klar til at hjælpe. Uanset problemets størrelse, så er der nemlig stor gevinst at hente, ved blot at lade nye øjne se på ens problemstillinger.  Nye øjne genererer ofte både nytænkning, og skaber grobund for ideer, som ellers ikke ville have set dagens lys. Den bedste måde at få gode råd og ideer til hvordan man kan forbedre ens arbejdsgange- og metoder, er derfor at lade en konsulent hjælpe.

Sådan foregår det

En konsultationen varer, afhængigt af jeres specifikke problemtikker, typisk en halv til en hel dag. Udover den egentlige konsultation udfører konsulenterne først  indledende drøftelser, formøder og lignende.  Hvornår forløbet skal starte, og hvordan det skal forme sig, er dog helt op til jer. Det aftaler i individuelt  med den studiegruppe af konsulenter, der skal arbejde sammen med jer. Studiegruppen består typisk af 4-6 kursister, og konsultationen er et led i deres afsluttende 2-årige uddannelse.

03102008-0262