Fjern nemt storskrald

trailer affaldUng som gammel, ingen har lyst til at løfte store sække med haveaffald, eller bære rundt på møbler i længere tid af gangen. Derfor ser vi også tit flytte biler parkeret på fortovet foran opgangsdøre eller lignende. Derefter ser vi hvordan der er 6 mennesker om at løfte møblerne op i vognen, eller over kanten på en trailer. Men hvorfor ikke gøre det nemmere for sig selv?

Hvordan man vælger at gøre tingene, er naturligvis op til en selv. Har man pengene, kan man jo tage et skridt tilbage og hyre folk til at klare al arbejdet for en. Et mellem step ville så være at leje en vogn og/ eller en trailer for at lette arbejdet. Men gør man det op over en længere periode, kan det måske overvejes om et køb er en bedre investering.

Det er jo meget normalt at man enten bor i hus som ældre, eller at man har en kolonihave. Er situationen den, at det samme gælder ens familiemedlemmer, så ville et fælleskøb måske ikke være en hel dum ide. På den måde kan alle bruge traileren, uden at nogle føler de smed en masse penge på bordet, og resten bare nasser fordi de er familie.

Mange typer af trailere til ethvert formål

Det er typisk sådan, at så længe noget kan trækkes, slæbes eller skubbes hen langs jorden, så er det til at klare. Derudover hjælper det hvis der ikke er højere på til kanten end hvad der passer med strakte arme, da meget tunge ting kan være svære lige at løfte et par centimeter for at kommer helt op på plads. Der er dog hjælp at finde.

Der er så mange forskellige typer af trailere, at det halve kunne være nok. Et stort udvalg er at finde på www.trailerforum.dk, hvor der er til både heste, både, vippe og mange flere. Og de kan tage en del, det er ikke kun til haveaffald og et par møbler. Skal der laves ny sti af fliser op til hoveddøren, skal disse også kunne transporteres let og hurtigt.

Er man flere om det, og kan man se der kommer hyppig behov for en trailer, så kan en med tip være en fantastisk investering. Her slipper man for at skulle løfte for meget, og der derfor genial til både ældre eller til dem med dårlig ryg. Det gør det nemmere at få lasten af, og ved at tippe den, kan kanten også sænkes, og dermed gøre det muligt at placere f.ekss. møbler på et lavere niveau.