Tanzania

4 forskellige rejser til Tanzania

Drømmer du om at tage på safari og opleve de store og vilde dyr i den frie natur? Så bør du overveje at tage til verdens ubetingede bedste safariland, Tanzania. Her finder du de bedste forhold for safari, hvilket betyder, at der er stort sandsynlighed for at komme tæt på “The Big Five”.

Tanzania er et land, der holder på mange skjulte skatte. Derfor bliver den ultimative safarioplevelse naturligvis akkompagneret af fantastiske naturoplevelser og spændende kulturer ude i vildnisset.

Således kan det være en god idé at skelne mellem forskellige rejseformer til Tanzania, der ligger lægger fokus på den ene, anden eller tredje type aktivitet. Læs med her, hvis du vil finde en rejse, der passer perfekt til dig.

 

Safarirejsen til Tanzania

Som sagt er Tanzania uden tvivl, hvis ikke det bedste, så blandt verdens bedste steder at tage på safari. Her kan du komme helt tæt på de vilde dyr og få taget billeder, som du kan vise frem til evig tid.

I Tanzania kan du ud over “The Big Five”, som består af løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske elefant og kafferbøflen, også støde på giraffer, flodheste, zebraer, geparder og flamingoer. Så puds linsen og kom af sted.

Trekkingrejse til Tanzania

Tanzania har Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, der strækker sig 5.895 meter over havoverfladen. Derfor er dette naturligvis et oplagt mål for alle, der godt kunne tænke sig en aktiv ferie med vandring i bjergene.

Toppen, Uhuru Peak er én ud af tre vulkantoppe, som bjergsiden holder på, der ganske vist ikke er aktive mere. Når man alligevel er i området, bør man besøge den omkringliggende nationalpark, hvor fantastiske natur- og dyreoplevelser venter.

Den bedste badeferie

Der er bestemt også mulighed for ren selvforkælelse i Tanzania, og landet byder på badestrande, der må siges at være postkort værdige. Her kan du slappe fuldstændigt af og nyde livet på bedste vis i det Tanzanianske paradis.

I Tanzania finder du de lækreste, hvide badestrande med azurblåt vand så langt øjet rækker, der giver en afslappende stemning, og som indbyder til aktiviteter som snorkling og dykning, hvis man er til den slags.

 

Tag på kulturrejse

Tanzania kan virkelig overraske enhver på den kulturelle front. Her kan du besøge spændende stammefolk, der i generationer har levet på den Afrikanske slette.

Disse mennesker er ufattelig inspirerende, og deres historie er næsten ikke til at begribe. Tænk at overleve i et område, hvor vand i lange perioder kan være utrolig sparet, og så særligt i tidligere tider, hvor man ikke lige kunne komme ind til en større by for at få lidt moderne hjælp.